Me floorialaiset

Välitämme mitä on jalkojesi alla.

 

Flooria Oy

Tietoa Flooria Oy:stä

Taustaa

Olemme tammikuussa 2014 perustettu eurooppalaisten korkealaatuisten lattiamateriaalien maahantuontia harjoittava yritys. Yhteensä henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus lattiaratkaisujen toimittamisesta jo alkaen kultaiselta 80-luvulta. Myynti tapahtuu kouluttamiemme asiantuntevien jälleenmyyjäliikkeiden kautta.

Missio

Haluamme tarjota alan parasta paikallista palvelua ja osaamista kun tarvitset lattioita joko kodin tarpeisiin tai julkisiin tiloihin. 

Haluamme auttaa Sinua löytämään ideasi mukaisen lattiaratkaisun, johon voit olla tyytyväinen heti asennuksesta alkaen pitkälle tulevaisuuteen! 

Tuotevalikoima

Floorian tuotevalikoimaan kuuluu laajan Kronoswiss laminaattimalliston lisäksi mm. Maxwear vinyylikorkkilattiat, Floorify Rigid core vinyylit, Concept Floor LVT-vinyylit sekä Golvabian laaja tekstiilimattomallisto. Uutuuksina valikoimissamme Bergo monitoimilaatat ja Falquon design laminaattilattiat.

Luonnollisesti kaikki eurooppalaiset päämiehemme ovat ISO 9001 laatusertifioituja valmistajia, joilla on pitkät perinteet lattioiden valmistamisesta. Korkea laatu, jatkuva halu kehittää tuotteita ja trendikkäät mallistot ovat kaikilla edustamillamme tehtailla kunniakysymys.

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Soita +358 (0)400 995 313 tai lähetä sähköpostia Jarille

OTA YHTEYTTÄ!

Ota yhteyttä aluemyyjääsi

Jari Niemelä
Vesa Karvo
Paula Ahjovaara